ЕЛИЗИЯ ЕООД - ПОРЪЧКА НА СОФТУЕРНИ ПРОДУКТИ


За по-подробна информация относно цените на продуктите на Елизия ЕООД, вижте нашата ценова листа. В случай, че имате допълнителни въпроси, на които не сте намерили отговор, не се колебайте да се свържете с нас.


Ако сте настоящ регистриран потребител на някой от продуктите на Елизия ЕООД и желаете да заявите допълнителни лицензи или да подновите изтеклия си абонамент, моля, влезте в сайта с Вашето потребителско име и парола, за да получите достъп до офертите за регистрирани потребители.


наименование на продукта и вид лиценз цена
StoreHouse PRO - складов софтуер, фактуриране и производство
наименование на продукта и вид лиценз цена
InCash - софтуер за лично и семейно счетоводство

Данните по-долу ще бъдат използвани и за издаване на Вашата фактура, затова, моля, попълнете заявката коректно и на кирилица.
Вие представлявате: частно лице  фирма
Вашето име и фамилия:
Населено място по данъчна регистрация:
Точен адрес по данъчна регистрация:
Лице за контакт: (ако се различава от горното име)
Телефони за контакт:
Е-mail за контакт и получаване на рег. данни:
Въведете e-mail адреса отново:
Пълното име на Вашата фирма:
БУЛСТАТ:
ИН по ЗДДС:
МОЛ:
ЗАБЕЛЕЖКИ:
Промоционален код за отстъпка:
Предпочитано основание за плащане:
(само при плащане по банков път)
уникален номер на заявка (автоматично)
проформа фактура (съставя се от оператор)

начин на плащане
платежно нареждане (банков превод)
иПей - с карта или микросметка

подаване на заявката

С изпращането на тази заявка, Вие декларирате, че:

  1. Попълнените от Вас данни са точни и отговарят на истината. Подаването на поръчки, които съдържат неверни данни или не са платени в срок от 14 дни, ще се считат за злоупотреба със системата за заявки. Такива поръчки ще бъдат анулирани, а на подателите им ще бъде наложена постоянна забрана за посещение на сайта.
  2. Предварително сте се запознали с продукта, за който закупувате лиценз като сте изпробвали негова демонстрационна или безплатна версия и сте прочели секцията Често задавани въпроси.
  3. Ще инсталирате и използвате продукта само на такъв брой компютри, за какъвто сте закупили лиценз.
  4. Всяка информация, която сте получили от Елизия ЕООД във връзка с използването на продукта: регистрационни данни, имена и пароли, в т.ч. и самите продукти, ще бъде използвана само от Вас (и фирмата, която представлявате) и няма да бъде предоставяна на трета страна.
  5. Изцяло Ваша отговорност е да съхранявате локални копия на инсталационните файлове на продуктите, които сте придобили по силата на закупените от Вас лицензи. Елизия ЕООД се ангажира да предоставя достъп за изтегляне на актуални версии на продуктите си единствено за времето на действие на Вашия абонамент за актуализация и техническа поддръжка.
  6. Няма да продавате, подарявате, преотстъпвате, давате под наем или под какъвто и да е друг начин разпространявате продукта, за който сте закупили лиценз.
  7. Приемате фактура, подписана с квалифициран електронен подпис (КЕП) на Елизия ЕООД, издадена Ви по реда и условията на Закона за електронния документ и електронния подпис (ЗЕДЕП).
  8. Ще приемате електронни съобщения от Елизия ЕООД, изпратени Ви по e-mail, във връзка с издадени нови версии на продукта. Ако не желаете да бъдете уведомявани по e-mail, моля, посочете това обстоятелство в заявката.

Декларирам, че се запознах внимателно с условията и ги приемам.


 
ВХОД ЗА КЛИЕНТИ

Потребител:
Парола:


защитена връзка


НОВИ РЪКОВОДСТВА

ИЗБРАНО ОТ ФОРУМА

АКЦЕНТИ
StoreHouse LITE е безплатна складова програма, която дава възможност за издаване на фактури, стокови и складови разписки, заявки, оферти и др. Програмата позволява извършването и отчитането на производство на изделия по рецепти (разходни норми). StoreHouse PRO е складов софтуер за фирми с по-големи изисквания, който споделя същия интуитивен интерфейс на LITE версията, но същевременно добавя значителен набор от допълнителни операции, документи и възможности, които ще улеснят ежедневната Ви работа и ще Ви дадат по-голям контрол върху бизнеса.

ЗА ЕЛИЗИЯ ЕООД
Елизия ЕООД e създадена в гр. Благоевград през 2007 г. Основната дейност на фирмата е разработка и продажба на собствени софтуерни продукти. От 2001 г. до момента на създаването на дружеството програмните ни продукти се разпространяват от името на техния автор - Иван Тодоров.

ПРЕПОРЪЧАНИ САЙТОВЕ

SoftVisia
IT новини, статии, ревюта на програми и дискусии


 
 Начало  | Продукти  | StoreHouse PRO  | InCash  | Изтегляне  | Поръчки  | Форум  | Контакти   ©2001-2018 Елизия ЕООД, Иван Тодоров 
Декларация за поверителност