ЦЕНОВА ЛИСТА НА СОФТУЕРНИТЕ ПРОДУКТИ НА ЕЛИЗИЯ ЕООД


StoreHouse PRO - складов софтуер, фактуриране и производство
вид лиценз или услуга мярка и количество цена
Стандартен безсрочен лиценз за самостоятелен компютър с включена безплатна поддръжка за 12 месеца 1 и възможност за добавяне на лицензи за допълнителни самостоятелни или мрежови работни места 1 работно място 125.00 лв.
Разширен безсрочен лиценз за два компютъра с включена безплатна поддръжка за 12 месеца 1 и възможност за добавяне на лицензи за допълнителни самостоятелни или мрежови работни места 2 работни места 175.00 лв.
Лиценз за допълнително работно място (за самостоятелна или мрежова работа) 2 1 работно място 60.00 лв.
Подновяване на абонамент за поддръжка за нови 12 месеца (предсрочно или до 6 месеца след изтичане на предходния абонамент) 3

Забележка: В случай на предсрочно подновяване потребителят получава като бонус 3 допълнителни безплатни месеца.

12 месеца 50.00 лв.
Подновяване на абонамент за поддръжка за нови 12 месеца (при изминали повече от 6 месеца от изтичането на предходния абонамент) 3

12 месеца 75.00 лв.
Изработване на специфични справки по задание на клиента - по договаряне
InCash - софтуер за лично и семейно счетоводство
вид лиценз или услуга мярка и количество цена
Безсрочен лиценз за продукта InCash с право за получаване на безплатна актуализация към всяка по-нова версия. 1 работно място 15.00 лв.


1) Всеки стандартен или разширен лиценз включва 12-месечен абонамент за поддръжка и актуализация, който започва да тече от датата на закупуване на първоначалния лиценз. След изтичането на абонамента имате право да го подновите за нови 12 месеца при условията, посочени в актуалната ценова листа.

2) Допълнителният лиценз може да бъде закупен в пакет с първоначален (стандартен или разширен) лиценз или самостоятелно - при наличие на активен абонамент за поддръжка и актуализация. Когато е закупен отделно от първоначалния лиценз, този лиценз не включва абонамент за актуализация и не удължава срока на действие на съществуващия абонамент. Вместо това, използва всички права, получени от потребителя по силата на първоначалния лиценз, като ги разширява с правото за използване на програмата на допълнителен брой компютри - според броя заявени допълнителни лицензи.

3) Продуктите продължават да функционират нормално и след изтичане на срока за получаване на актуализации и приоритетна техническа поддръжка, тъй като правото за ползване на придобитите лицензи не е обвързано с абонамента. Все пак, потребителите с изтекъл абонамент губят своите права за ползване на ресурси за регистрирани потребители в сайта на Елизия ЕООД, както и правото да получават приоритетна техническа поддръжка, докато абонаментът не бъде подновен. При изтекъл абонамент потребителят може да получава единствено ограничена форма на техническа поддръжка чрез форума.

Всички обявени цени са крайни (на основание чл.113 ал.9 от ЗДДС Елизия ЕООД не начислява ДДС)

 
ВХОД ЗА КЛИЕНТИ

Потребител:
Парола:


защитена връзка


НОВИ РЪКОВОДСТВА

ИЗБРАНО ОТ ФОРУМА

АКЦЕНТИ
StoreHouse LITE е безплатна складова програма, която дава възможност за издаване на фактури, стокови и складови разписки, заявки, оферти и др. Програмата позволява извършването и отчитането на производство на изделия по рецепти (разходни норми). StoreHouse PRO е складов софтуер за фирми с по-големи изисквания, който споделя същия интуитивен интерфейс на LITE версията, но същевременно добавя значителен набор от допълнителни операции, документи и възможности, които ще улеснят ежедневната Ви работа и ще Ви дадат по-голям контрол върху бизнеса.

ЗА ЕЛИЗИЯ ЕООД
Елизия ЕООД e създадена в гр. Благоевград през 2007 г. Основната дейност на фирмата е разработка и продажба на собствени софтуерни продукти. От 2001 г. до момента на създаването на дружеството програмните ни продукти се разпространяват от името на техния автор - Иван Тодоров.

ПРЕПОРЪЧАНИ САЙТОВЕ

SoftVisia
IT новини, статии, ревюта на програми и дискусии


 
 Начало  | Продукти  | StoreHouse PRO  | InCash  | Изтегляне  | Поръчки  | Форум  | Контакти   ©2001-2018 Елизия ЕООД, Иван Тодоров 
Декларация за поверителност