Техническа поддръжка

Изтегляне на инструмент за предоставяне на дистанционна поддръжка

Форуми за техническа поддръжка

Помощна документация

Стараем се да документираме и разясняваме в максимални подробности нашите софтуерни продукти. Всеки от тях предлага онлайн ръководство за работа, което представлява актуална версия на помощната документация. Това е препоръчителната отправна точка, когато разучавате начина на работа с продуктите ни.

Можете да ги намерите на следните адреси:

Добра идея е, освен помощната документация, да разгледате и нашия форум за техническа поддръжка. Напълно възможно е Вашият въпрос вече да е бил задаван от други потребители, на които вече да сме отговорили.

 

Свържете се с нас

Ако въпреки, че сте се запознали с ръководството за работа с интересуващия Ви продукт, все още не успявате да намерите отговор или решение на Вашия проблем, свържете се с нас по телефон (в работно време) или по имейл (по всяко време) и ние с радост ще Ви съдействаме по всеки възможен начин.

Преди да се свържете с нас за съдействие или консултация, моля, уверете се, че абонаментът Ви за поддръжка не е изтекъл. Техническа поддръжка се предоставя единствено на потребители с активен абонамент.

За потребители на наши безплатни продукти, както и за потребители с изтекъл абонамент (които не желаят да го подновят), предлагаме ограничена консултантска поддръжка чрез Хелпдеска. Регистрацията в него е напълно безплатна.

 

Помощ от разстояние

В определени случаи е наложително или по-практично и бързо да Ви предложим дистанционна поддръжка чрез специализиран софтуер за отдалечена връзка към Вашия компютър.

За тази цел използваме брандирана версия на популярния софтуер TeamViewer, която не изисква инсталация, но ако евентуално вече имате инсталирано копие на тази програма, бихте могли да използвате и него.

Услугата изисква връзка на компютъра на клиента с Интернет и активен абонамент за поддръжка. Предлага се по наша преценка и след предварителна уговорка за това.

 

Защо ви е необходима техническа поддръжка... в един идеален свят...

Закупувате лиценз за софтуерен продукт, чрез който планирате да управлявате бизнеса си. В един идеален свят Вие и Вашите колеги сте компютърни специалисти, всички софтуерни продукти работят по сходен начин и вие разполагате с неограничено време да прочетете всички помощни материали на програмния продукт. И понеже е идеален, този свят включва и неограничено време за тестове, проби и грешки. В него компютрите никога не се развалят, програмистите никога не допускат грешки, а когато служителите усвоят работата с програмата, те никога не напускат и не е необходимо да обучавате нови. В този свят, разбира се, поддръжка не Ви трябва :)


Как стоят нещата в реалния свят...

В реалния свят закупувате лиценз за софтуерен продукт, но не сте сигурни как да започнете. За Вас продуктът е непознат, а пък ръководството му за работа не е нито толкова разбираемо, нито отговаря на всеки възникнал въпрос. И за да станат нещата още "по-весели", онзи колега, който така добре познаваше продукта, взел, че напуснал и сега трябва да се обучава нов. В този свят, както се досещате, и компютрите, и програмите понякога се повреждат и започват да се държат странно. Тогава настъпва моментът, в който осъзнавате също, че докато имате проблем, губите пари.

За щастие не е необходимо да минавате през всичко това - и както когато компютърът Ви се повреди, се обръщате към сервиз, така и при проблем със софтуера е редно да потърсите съдействие от фирмата-производител. И точно тук се появяваме ние, за да Ви окажем цялото необходимо съдействие във връзка с обучението, консултацията, диагностиката и отстраняването на евентуално възникналите проблеми. И не само че получавате пълно съдействие, но и то ще Ви бъде предоставено директно от човека, създал софтуерния продукт. Защото кой друг, ако не той, познава най-добре програмата?

Други ресурси